La Fundación Demanoenmano fomenta el deporte en personas con discapacidad intelectual, salud mental y poblaciones en situación de vulnerabilidad / exclusión social

VIII Trobada Hanbolicat “Ciutat d’Igualada” Marató TV3

Aquest proper diumenge 15 de desembre, coincidint amb La Marató de TV3, el Club Handbol Igualada organitza la VIII Trobada Handbolicat “Ciutat d’Igualada”, inclosa dins del circuit de trobades Handbolicat organitzat per la Federació Catalana d’Handbol.

Aquesta activitat està adreçada a persones que jugan al handbol de categories pre-benjamí, benjamí, aleví i als Special Handbol, que són discapacitats psíquics que practiquen aquest esport.
Als Specials, participaran els equips de l’Escola Àuria, el de la Fundació Auria i per part de Demanoenmano Aspasur i Canigó de Fundació Catalonia

Els horaris dels partits son:

11:00   FAP (Taller Àuria) – Aspasur (DEMANOENMANO)
11:30   Escola Àuria – Canigó  (DEMANOENMANO)
12:00   SEMIFINAL
12:30   FINAL

Lloc i adreça:
Patronat Municipal D’Esports D’Igualada
Carrer de Carles Riba, s/n, 08700 Igualada, Barcelona ‎

Ens veiem allà!!!

Castellano:

El próximo domingo 15 de diciembre coincidiendo con la “Marato de TV3, el Club Hanbol Igualada organiza el VIII Encuentro Handbolicat “Ciutat d’Igualada”, incluida dentro del circuito de encuentros Handbolicat que organiza al Federación Catalana de Balonmano.

Esta actividad está dirigida a personas que juegan al balonmano de categorías pre-benjamín, benjamín, alevín y los Special Handbol, que son discapacitados psíquicos que practican este deporte.
En los Specials, participarán los equipos de La Escuela Àuria, los de Fundación Àuria y por parte de Demanoenmano Aspasur y Canigó de Fundación Catalonia.
Los horarios de los partidos son:
11:00   FAP (Taller Àuria) – Aspasur (DEMANOENMANO)
11:30   Escola Àuria – Canigó  (DEMANOENMANO)
12:00   SEMIFINAL
12:30   FINAL

Lugar y dirección:
Patronat Municipal D’Esports D’Igualada
Calle de Carles Riba, s/n, 08700 Igualada, Barcelona ‎

Nos vemos allí!!!